sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Variaatioleppikset + Flormar-kokeilu

Kokeilin Flormarin lakkaa numero U18. Se peitti kolmella kerroksella ja pidän lakan sävystä. Tämän sävyistä lakkaa kynsikoreissani ei vielä ole. Tai siis ollut ennen kyseisen lakan ostoa.

Koristeluideoita ei juuri ollut, joten tekaisin "variaatioleppäkertut". Idea lensi paletilta, jonne olin ajat sitten leppäkertun tehnyt. 


Tuollaiset niistä sitten tuli. Omasta mielestäni ne olivat ihan hauskat. Silmät tosiaan on valkoisen tilalta hopeiset, muuten musta on ihan mustana pysynyt enkä sitä väriä ole lähtenyt näissä muuttamaan. Pikkurillille kuitenkin kävi jotain mystistä. Toisesta silmästä tuli jumbo. Varmaankin sohaisin sillä jotain tms. :D

Alla vielä käyttämäni lakat:



Yritän ajastaa postauksia myös tulevalle viikolle, sillä ylimääräistä aikaa tuskin kylliksi riittää. Mäkin kokeita <3

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille kouluun menijöille ja lomailijoille!

XoXo, Iltsu

6 kommenttia:

  1. Hauskat! :D Onko tuo hopeinen lakka jolla teit silmät ostettu seppälästä? Kuinka hyvin se lakka kuivuu ja peittää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, on se Seppälästä. Mun mielestä se peittää ihan ok (n. 2 kerrosta kai, en oo ihan varma muistanko oikein) ja kuivui aika nopeesti. Sillon ku molemmat kädet oli just lakattu, oli ekana lakattu käsi jo kuiva :)

      Poista
  2. Onpas kiva blogi :)! ootko muuten ite käyttänyt tota mustaa Wild Mild:in lakkaa leimailussa? itse käytin sitä ennen Konadeja ja toimi loistavasti!

    Pst. kurkkaatko blogiini ja liitytkö lukiaksi :)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) käytin sitä joskus leimailussa ennen kun sain konadin lakat & mulla kans toimi loistavasti (: juu käyn kattoos (:

      Poista
  3. hienot :)

    dotting tooll-blogin anskulta uusi kynsiblogi. katsoisitko ja liitylukijaksi jos kiinostaa
    liikaalakkaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kysy ihmeessä, jos jäi kysyttävää :) ! Muistakaa asiallinen kommentointi (: