perjantai 29. maaliskuuta 2013

3kk: Kirjoita google-kuvahakuun lempi Disney-elokuvasi, valitse kuva ja inspiroidu / Year 2013 Nail Challenge

 Jo kolmas kuukausi vuoden 2013 kynsihaastetta! Kuun aiheena oli "Kirjoita google-kuvahakuun lempi Disney-elokuvasi, valitse kuva ja inspiroidu." Itse valitsin 101 Dalmatialaista. En todellakaan enää muista, mikä Disney-leffoista oli lempparini, joten valitsin Dalmiksen. 


Päätin inspiroitua yllä olevasta kuvasta, joista pääväreiksi valitsin punaisen, valkoisen ja mustan. En ollenkaan päättänyt maalailla kynsille Dalmatialaisia, ainoastaan päätin ottaa turkin. Kykyni eivät vielä riitä sellaiseen. 

Pohjalla on 2 kerrosta punaista lakkaa. Sen päällä 2 kerrosta valkoista lakkaa (yritin jättää punaista reunoille) ja valkoinen on rajattu mustalla. Päälle ripottelin erikokoisia mustia palloja Dotting Toolilla & mustalla lakalla. Keskisormelle kävi jotain traagista. Nooh, alla kuitenkin tulos.




Ja alla käyttämäni lakat (kuvasta puuttuu Kissin musta nail art pen):


Muistutukseksi vielä; muistakaa laittaa PALJON kysymyksiä kysymyspostaukseen!! Kysymyksiä ei ole vielä kovinkaan paljoa. Kerralla voi laittaa tosi paljon kysymyksiä & saa kysyä mitä ikinä mieleen juolahtaakaan :)


 
Kivaa pääsiäislomaa kaikille (:

xoxo iltsuliini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy ihmeessä, jos jäi kysyttävää :) ! Muistakaa asiallinen kommentointi (: