perjantai 1. maaliskuuta 2013

Esittelyssä Wild & Mild Diamond Long Island

No niin. Nyt olis kokeiltu tota Wild & Mild Diamond -sarjan Lond Islandia. :)
 Peitti kahdella kerroksella ja kuivui ihan seminopeesti. Poistaminen oli vaan vaikeeta, ihan niin kuin saman sarjan Bronxissakin. Koristeluita en oikein keksinyt, joten laitoin kynsitarroja ja tein kukkiin varret Nail Art Penillä. Mutta pidän ton lakan sävystä.

Käytetyt lakat

Ei mulla muuta. Kynsiä on nyt kivasti varastossa, joten voin ajastaa niitä joka toiselle päivälle siten, että niitä tulee ensi viikollakin, vaikka ensi viikko onkin tosi kiireistä. Kahdella peräkkäisellä päivällä on neljät eri kokeet, joten alkuviikko menee sitten niihin lukiessa. Onneksi vielä voi viikonlopun relata ja olla ajattelematta koulua. Ihan niin kuin lomalla pitääkin.

Adios!

XoXo, Iltsu 

4 kommenttia:

  1. Miten tuon ajastuksen saa postauksiin? Olisin kiitollinen jos voisit neuvoa, kun itse olen joskus tarvinnut, mutta en osaa... :/

    Ja aivan ihanan värinen lakka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, kiitos :-) eli sen saa siältä kun on tekees postausta, ni siälä oikeella on se valikko, mis on kaikki tunnisteet ja tällei. siälä pitäs olla joku aikaan liittyvä lokero, niin sieltä voit valita ajan ja päivämäärän, millon haluut, että se postaus julkastaan. mut muista painaa sitä julkase-nappia, niin se lähtee sit siihen ajastukseen se postaus. ite painoin aluks vaan sitä tallenna, ku luulin, et se jos painaisin julkase-nappia, niin se postaus lähtis heti ulos. mut niin ei käy :)

      // toivottavasti sait jotain selvää ja kysy uudestaan, jos et saanu, voin yrittää selittää paremmin :D

      Poista
    2. En ollutkaan huomannut sitä laatikkoa siellä ja ajattelin, että se pitää jostain erillisistä asetuksista laittaa. :D Kiitos avustasi! :)

      Poista

Kysy ihmeessä, jos jäi kysyttävää :) ! Muistakaa asiallinen kommentointi (: