perjantai 22. maaliskuuta 2013

Kolmet ei-niin-tärkeät kynnet

Mooooi!

Olen tehnyt kynsiä ihan kiitettävästi. Tai no ööh, vaikka aikaa olisikin ollut, hertta (tietokoneeni, aivan, sillä on nimi), on saanut kärsiä seurastani. Varastossa oli kuitenkin tylsiä ja nopeasti tehtyjä kynsiä. Päätin laittaa nekin tänne, vaikka ne eivät niin virallisia olekaan. Liiiian simppeleitä, mutta ihan sama. Näette ainakin, etten mäkään aina tee mitään pikkutarkkaa ja virallista - vaikka osa teistä niin luuleekin.


 Kokeilin tosiaan Flormarin tuota punaista lakkaa, jossa on aivan pientä glitter-hilettä. Koristeluiksi päädyin yksinketaiseen leimaukseen. Leimaukset Supersize-laatasta, jossa on yli 200 kuvaa. 


Yllä olevan kollaasin kuvien laatu on jotain aivan huimaa. Nooh, koittakaa kestää. Kokeilin Classics Metallicin lakkaa koristeluina kaapin pohjalla lojuvat kynsitarrat ja Kissin Nail art -lakka. 


Ja viimeisenä nämä tuoreimmat kynnet. Testasin Thaimaasta ostettuja AK.R:n lakkoja. Vaaleansinistä on 2-3 kerrosta (blääh en muista monta tarkalleen XD) ja päällä yksi kerros AK.R:n glitterlakkaa. Tämä lakkaus oli tosiaan tooosi tylsä ja simppeli, mutta sitä se teettää kun ideoita ei lennä.

Tälläsiä tällä kertaa. Lähipäivinä näette jotain ainakin vähän taidokkaampaa. Ja pitäisi suunnitella ne maaliskuun Year 2013 Nail Challengen kynnet. Nomutta illan jatkoja kaikille ! :)

xoxo iltsuliini

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy ihmeessä, jos jäi kysyttävää :) ! Muistakaa asiallinen kommentointi (: