lauantai 11. toukokuuta 2013

Kokeilussa tekokynnet

Morjens! Tylsistyin lakattomiin kynsiin ja äiti toi juuri oikeessa hetkessä mulle tekokynnet Helsingistä kirpparilta! Vaikka en edes ollut pyytänytkään. Cool! 

Ekat tekarit oli kokeilussa, eli kokemusta ei näistä vielä ollut. Nää tekarit oli ainakin tosi helppo laittaa! Ne vaan otettiin tosta pakkauksesta ja laitettiin kynnelle, eli edes omia kynsiliimoja ei tarvinut kiinnittämiseen (:







Uudet kynteni olivat tosi pitkät, enkä millään saanut mitään tehtyä, joten lyhensin kynsiä jonkun verran leikkaamalla & viilaamalla. Alla kynnet, joissa olin loppuajan.


Yhden kerran kokemuksesta paha sanoa tekareista mitään, mutta tykkäsin! Tykkäsin kuvioista, väristä yms. kaikesta! Paitsi siitä, että kätöseni ovat niin uteliaita uusia tulokkaita kohtaan, joten kynnet eivät kynsillä kestäneetkään kuin keskimäärin yhden vuorokauden... Mulla oli nuorempana sama homma hampaiden kanssa, kun ne oli vähän irronneet. Mutta kaiken kaikkiaan tosi kivat!(: Etenkin helpot laittaa nopsasti juhliin, jos ei jaksa kynsiä lakata. 

xoxo iltsu

ps. Multa on moni kysellyt, aionko lopettaa omien kynsieni lakkaamisen. Vastaus kuuluu, etten todellakaan! Antaisin kynsien ympäristön mennä vaikka miten huonoon kuntoon tahansa, sillä kynsien lakkaus on mulle ihan tosi tärkeetä! En lopettaisi sitä mistään hinnasta! Onneksi viimestään ensi vklp pääsen jo omia kynsiä lakkaamaan :) Toivottavasti kestätte palettia siihen asti!

2 kommenttia:

Kysy ihmeessä, jos jäi kysyttävää :) ! Muistakaa asiallinen kommentointi (: