sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Esittely; Miss Selene 218

Kokeilin siis eilen Miss Selene nro 218 ja aivan kuten muiden Selenejen kanssa on muistaakseni käynyt, kävi myös tämänkin kanssa. Lakkaa piti laittaa neljä kerrosta, että peitti edes joten kuten. Mutta nättihän tuo sävy - siitä ei tule valittamista.
Ja Selene kuivui ihan ok-nopeasti.




Koristeluja mietin jonkin aikaa tälle lakalle enkä kyllä tykästynyt lopputulokseen. Alla olevassa kuvassa ei ole vielä Sechen pikakuivattajaa, jota kyllä lisäsin ja se jos joku tasoitti värit paljon paremmiksi.


Käytin "töpöttelyyn" talouspaperia ja alla olevassa kuvassa olevaa sivellintä sekä kahta Wild & Mildin eriväristä lakkaa. Kun olin lakannut kynnet vaikka tuolla punaisella siveltimen avulla, töpöttelin ne heti talouspaperiin. Ja laitoin Wild & Mildin keltaista päälle tasoittamaan värisävyä, jottei punainen näkyisi niin kirkkaana.



Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Mulla on tällä hetkellä ihan kamala maanantaiahdistus ja etenkin aamulla, kun tajuaa, että on aivan pakko raahautua koulun penkille OPISKELEMAAN. Voi sitä iloa. Miksei me voitais lahjoittaa yläkoulun opiskeluun käytettävät rahat esim. Punaiselle Ristille, koska yläasteen tieto on vaan pelkkää syventävää, mitä ei välttämättä edes tarvitse :-D. (<-- mun mielipide asiasta :D)

XoXo, Iltsu98
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysy ihmeessä, jos jäi kysyttävää :) ! Muistakaa asiallinen kommentointi (: