lauantai 13. lokakuuta 2012

Leimauskokeilua Supersize-laatalla osa 1

Moi kaikki!

 Kokeilin keskiviikkona ja torstaina leimausta Supersize-kuvalaatalla. Leimaamisessa olen vielä aika huono, joten huonot leimaukset kynsissäni eivät missään tapauksessa ole Supersize-laatan syytä. Jotkut leimauksista onnistuivat omasta mielestäni ihan hyvin, toiset taas ihan superhuonosti. Mutta ei huolta – kyllä mä tässä leimauksessa vielä kehityn :--D.

 
Ajattelin laittaa tähän postaukseen keskiviikon kokeiluani. 
Rakastuin ruskeaan lakkaan, jota käytin.

Mulla kävi pieni virhe. En tajunnut alkuun, että laatassa oli suojapaperi. Laitoin siis lakkaa kuvion päälle. Ihmettelin, miksi scraperillä vetäessäni lakka ei tarttunut kuvioon. Onneksi tajusin, että laatassa oli suojapaperi. Mutta sen olisi voinut tajuta aiemmin… xD


 
 
Ensimmäiseksi lakkasin kynnet ruskealla. Annoin kuivua pitkään, vaikka tämä lakka kuivuikin todella nopeasti. Halusin kuitenkin varmistaa puolen tunnin kuivumisella, ettei leimaukset epäonnistuisi alla olevan märän lakan takia.




 Leimaukset laitoin Supersize-laatalla. Ne nyt eivät onnistuneet mitenkään kehuttavasti, mutta kyllä mä varmasti kehityn. Tässä on siis elävä esimerkki siitä, ettei läheskään kaikki ole aloitellessaan täydellisesti onnistuvia. Ei kannata kuitenkaan lannistua. Harjoittelu auttaa.


Lakat, joita käytin:


Ja vähän muita kuvia...
 



 

Yritän, jos saisin tänään tehtyä teille leimaustutoriaalin (siis väsätä siihen kynnet ja ottaa kuvat työvaiheista), tai ainakin lähipäivinä, sillä leimaaminen voi tuntua aivan uudelta ja vieraalta aluksi. Ja koska tämä on aloittelijan kynsiblogi, jossa lakkaukset eivät ole luultavasti ylitsepääsemättömän vaikeita aloittelijoillekaan, yritän
kertoa mahdollisimman tarkkaan työvaiheista, jotta toteuttaminen olisi
helpompaa.

Mutta en lupaa vielä mitään ;)

Kivaa lauantai-iltaa!

XoXo, Iltsu

5 kommenttia:

  1. Hei, kiva löytää jonkun blogi joka on myös aloittanut kynsiharrastuksen kesällä ja on lähes samanikäinen :D Itse olen tosin bloggailun aloittanut vasta vastikään mutta jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa: :)
    http://mylifewithnailart.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :-). Käyn kurkkaamassa (:

      Poista
    2. Kävin katsoos, mut en löytäny "Liity lukijaksi" painiketta. Miten voin liittyy blogiis lukijaks? :D

      Poista
  2. Juu, käyppäs uudestaan testaamassa, nyt pitäisi pystyä? =)

    VastaaPoista

Kysy ihmeessä, jos jäi kysyttävää :) ! Muistakaa asiallinen kommentointi (: