torstai 6. kesäkuuta 2013

SAAN TAAS LAKATA KYNSIINI capsionkaveri

Sori kuvaton postaus ja lapsellinen capsilla väkerretty otsikko, mutta siitä varmaan tuli ydinasia (ja tietty mun ilonen fiilis asiaa kohtaan!) selväksi. Saan siis taas lakkailla kynsiäni, jes! Lakkauksia luvassa pian, sillä aion läträtä lakkojen kanssa yli kuukauden tauon takia. 

xoxo iltsu

5 kommenttia:

  1. Hei! Oon aloitteleva kynsiharrastaja ja suunnitteilla ois tehdä kynsitarviketilaus. Tarvitsisin kuitenkin vähän apua... Millä kynsien koristelut kannattaa tehdä, tarkoitan just esimerkiks jotain tarkasti tehtyjä kukkia yms kuvioita? Voiko koristeluja "piirtää" dotting toolilla, vai käytetäänkö sitä vain pilkkujen tekemiseen? Vai pitäisikö ostaa joku ohutkärkinen sivellin...? Tiivistetysti halusin siis kysyä, että millä tuollaiset tarkat "piperrykset" kannattaa tehdä? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos pitkästä kysymyksestäsi! Tykkään vastailla tälläsiin ((: + hienoa, että porttisi kynsiharrastukselle on avattu !

      Riippuu tietysti "piperryksestä", mutta tässä pari vinkkiä, mihin mitäkin käytetään :) :

      1) Dotting tool
      - Dotting tool on tarkoitettu lähinnä pisteiden tekemiseen, mutta sillä saa aikaan myös kuvioita (bannerini pääsiäiskynnet, kuten pupun korvat, hahmojen silmät & tipujen nokat, on tehty dottarilla, kuten myös bannerin kukkakynnet ja hymynaamakynnet). Sillä ei kanna väkertää pidempiä viivoja, mutta kaikinpuolin todella monipuolinen työkalu. :) tämä on ehdottomasti kynsiharrastelijan yksi tärkeimmistä työkaluista (:

      2)Ohutkärkinen sivellin
      - Näitä on monenlaisia, kuten pelkkiä siveltimiä tai art club linereitä yms. joitain tuon nimisiä lakkoja, jossa on lakkapullo, jossa ohutkärkinen sivellin. Ohutkärkiset siveltimet, jotka ovat lakkapullossa, ovat yleensä pitkiä, eikä niillä onnistu tarkat ja pyöreähköt/muodokkaat työt, mutta näillä saa yhdellä vedolla siistit viivat. Jos ostaa erikseen pelkän ohutkärkisen, lyhytpäisen siveltimen, sillä saa varmasti tehtyä kuvoitakin, mutta omalla kohdallani en suosi pelkkää sivellintä, sillä irralleen tulevan siveltimen harjaspää ei ole tottunut kynsilakkaan, jonka koostumus usein on liian väljähköä siveltimelle, eikä "pipertäminen" onnistu kovin helposti. "Piperrykset" siis kannattaa jättää dotting toolille (:
      Irrallaan tulevilla siveltimillä työt parhaiten onnistuvat, jos käyttää akryylimaaleja "piperryksessä", sillä ne ovat hyvin tiheitä ja paksuhkoja maaleja (:

      Eli yhteenvetona suosittelen ainakin lakkaa, jossa on ohutkärkinen sivellin, sekä dotting toolia. Itselläni on sivellinpaketti, jossa on paljon erilaisia siveltimiä, mutta tosiaan niillä kynnelle on vaikea väkertää mitään, sillä kuten aiemmin mainitsin, useimmat kynsilakat ovat liian ohuita siveltimelle, eikä pipertäminen onnistu. Tosin mielipiteitä kyseisestä asiasta on monia, ja joillekin varmasti irrallaan tullut sivellin + satunnaisesta pullosta otettu lakka on oiva ratkaisu ja "pipertäminen" sujuu moitteetta, mutta omalla kohdallani näin ei ole. Itse en omista akryylimaaleja, joten en osaa sanoa, toimiiko se tekniikka hyvin, mutta olen siitä lukenut paljon & kuulemma toimii (:

      Poista
    2. Hei kiitos tositosi paljon tästä vastauksesta, selvensi huomattavasti! :)

      Poista
    3. Ei mitään, musta on kiva auttaa (:

      Poista

Kysy ihmeessä, jos jäi kysyttävää :) ! Muistakaa asiallinen kommentointi (: